Over Drost & Zonen

werken bij

Schoonmaakbedrijf Drost & Zonen heeft klanten in allerlei sectoren en branches. Wij voeren schoonmaakwerkzaamheden uit bij scholen, bedrijven, overheden, zorginstellingen en overige panden. Om dit werk goed uit te kunnen voeren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s.

Frank van Dijk

directeur
Kom werken bij Drost & Zonen

Frank van Dijk

directeur

Werken bij Drost & Zonen

Kom jij ons team versterken? Bij ons kun je jezelf zijn, je kwaliteiten inzetten en je ontwikkelen. Wij bieden je een werkomgeving waarin je je thuis en verbonden voelt met je collega’s. Je wordt goed begeleid en er is altijd een leidinggevende beschikbaar. We werken in kleine teams en we kennen elkaar. Dit alles draagt bij aan een fijne werksfeer.

Werken Bij Glasbewassing

Lees hier hoe Peggy werken bij ons ervaart

Sinds oktober 2023 werkt Peggy als projectleider bij Drost & Zonen. De eerste maanden bij het bedrijf waren verrassend en verrijkend voor haar.

Eén van de dingen van werken bij Drost & Zonen die Peggy in het bijzonder waardeert, is de toegankelijkheid en behulpzaamheid van haar collega’s. ‘’Het voelde echt als een ‘warm bad’ vanaf het moment dat ik binnenkwam.’’

 

Lees de ervaring van Peggy
 • Medewerker aan het woord

  “Ik vind werken bij Drost en Zonen voldoening geven als ik zie dat mijn werk een lach brengt op het gezicht van onze klant. Ik werk met een leuk team in een goede sfeer.”

  Elzbieta Bin Saud

  Schoonmaakmedewerkster
 • Medewerker aan het woord

  “Bij Drost is je baan meer dan schoonmaken alleen. Jezelf ontplooien, plezier en passie in je werk hebben en zorgen voor een schone omgeving.”

  Ewa Kowaczek

  Projectleider
 • Medewerker aan het woord

  “Niemand is hier hetzelfde, iedereen heeft zijn eigen kracht.”

  Fabiola de Bie

  Projectleider
 • Medewerker aan het woord

  “De afwisseling in het werk maakt het plezierig. Je maakt je eigen agenda, bent veel onderweg en hebt leuke contacten met zowel klanten als medewerkers.”

  Rob van Gestel

  Projectleider

Werken & Ontwikkelen

Gemotiveerde en gedreven medewerkers op de werkvloer zijn onmisbaar, daarom krijg jij de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en een opleiding te volgen. Zo bereiken we met zijn allen het beste resultaat!

Enthousiast geworden? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

Bekijk onze vacatures

Diensten

Bekijk

Referenties

Bekijk

Sectoren

Bekijk

Over Drost & Zonen

Bekijk

Bij Drost ben je welkom, met én zonder ervaring

Ewa Kowaczek werkt sinds mei 2020 als projectleider bij Drost & Zonen.

“Drost heeft mijn professionele ontwikkeling gestimuleerd door mij de mogelijkheid te bieden een leiderschapscursus te volgen,” legt Ewa uit.

 

Lees de ervaring van Ewa

Kom jij ons ook versterken?

We werken in kleine teams en we kennen elkaar. Dit alles draagt bij aan een fijne werksfeer.

Ewa Kowaczek

projectleider
Overzicht vacatures