‘’Op de werkvloer is iedereen gelijk en helpt elkaar‘’

Rob werkt sinds 1991 bij Drost & Zonen als projectleider in de regio Wageningen tot Utrecht/Nieuwegein. Na een kort uitstapje naar een ander bedrijf in 2008, keerde hij na acht maanden weer terug naar Drost. Oude liefde roest immers niet.. Zijn jarenlange ervaring en toewijding maken Rob een waardevolle kracht binnen het team.

Rob van Gestel

projectleider

Rob van Gestel

projectleider

Een cultuur van openheid en steun

Rob beschrijft de bedrijfscultuur bij Drost & Zonen als open, plat en met goede communicatie. “We hebben een open en platte structuur waar communicatie met je directe leiding soepel verloopt,” zegt hij. Drost & Zonen gaat goed om met diversiteit en inclusie op de werkvloer. “Elke medewerker is uniek en wordt met respect behandeld, ongeacht hun achtergrond. Op de werkvloer is iedereen gelijk en helpt elkaar,” zegt Rob. Dit zorgt voor een harmonieuze werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd voelt.

Het bedrijf biedt verder volop kansen voor professionele ontwikkeling, zoals verschillende cursussen die hij in het verleden heeft gevolgd. Daarnaast organiseert Drost regelmatig teamactiviteiten zoals uitjes en etentjes, waardoor collega’s elkaar ook op een informele manier leren kennen.

Groeien binnen Drost & Zonen

Drost & Zonen stimuleert zowel professionele als persoonlijke groei. “Dankzij diverse opleidingen heb ik mijn kennis kunnen uitbreiden en ben ik verder gegroeid in mijn rol,” vertelt Rob. Het bedrijf staat open voor verdere training en opleiding op verzoek van de medewerkers, waardoor er altijd mogelijkheden zijn om je verder te ontwikkelen.

Rob ziet een mooie toekomst voor Drost & Zonen. “Drost & Zonen is een begrip in Arnhem en omstreken. We kunnen snel schakelen en bieden een persoonlijke benadering, iets wat onze klanten zeer waarderen,” zegt hij. Hij ziet volop kansen en moedigt iedereen aan om deze aan te grijpen en ermee aan de slag te gaan.

Sanitaire Voorzieningen

Fijne balans tussen werk en privé

Drost & Zonen zorgt goed voor de werk-privébalans van hun medewerkers. Hoewel er flexibiliteit nodig is en soms in het weekend gewerkt moet worden, ligt de verantwoordelijkheid grotendeels bij de medewerker zelf. “Je hebt het zelf in de hand. Als je een dagje vrij bent of vakantie hebt, regel je zoveel mogelijk van tevoren,” legt Rob uit. “Mocht er tussendoor iets gebeuren, blijf ik bereikbaar voor de medewerkers.”

Vooruitgang en innovatie

Het bedrijf is goed in staat om veranderingen in de industrie bij te benen, vooral op het gebied van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en nieuwe technologieën. Rob heeft gemerkt dat er de afgelopen jaren nieuwe, behulpzame collega’s zijn bijgekomen, wat de samenwerking en ondersteuning binnen het team versterkt.

Het meest waardevolle dat Rob heeft geleerd tijdens zijn tijd bij Drost & Zonen is mensenkennis. “Door de jaren heen werk je met zoveel verschillende mensen dat je elke dag nog bijleert. Dat maakt het werk leuk en boeiend,” zegt hij.

Kom jij ons ook versterken?

We werken in kleine teams en we kennen elkaar. Dit alles draagt bij aan een fijne werksfeer.

Rob van Gestel

projectleider
Overzicht vacatures