Bij Drost ben je welkom, met én zonder ervaring

Ewa Kowaczek werkt sinds mei 2020 als projectleider bij Drost & Zonen. Haar reis begon toen een collega haar benaderde voor de open positie van projectleider. Hoewel het midden in de pandemie was, maakte ze de moedige keuze om haar vaste baan bij haar vorige werkgever te verlaten. Ewa: “Het was een uitdagende periode vanwege corona, maar de geruststellende woorden van Drost & Zonen overtuigden mij om de sprong te wagen.”

Ewa Kowaczek

projectleider

Ewa Kowaczek

projectleider

Ik geniet van de groei van mijn team

Voordat Ewa bij Drost begon, werkte ze bij een andere schoonmaakorganisatie. Daar werkte ze voor grote klanten zoals de Universiteit Utrecht. Deze ervaringen hebben haar uitstekend voorbereid op de rol van projectleider bij Drost & Zonen.

Het leukste aan haar werk vindt Ewa het directe contact met zowel collega’s als opdrachtgevers. Ze weet als geen ander hoe zij haar collega’s kan motiveren: ‘Ik geniet ervan om mijn collega’s te zien groeien. Ik toon dan ook graag mijn waardering. Door oprechte complimenten te geven, motiveer ik mijn collega’s om een stapje extra te zetten’.

Geen enkele dag is hetzelfde

Geen enkele dag is voor Ewa hetzelfde, vertelt ze: ‘Mijn werkdag begint meestal met een bezoek aan een klant, waar ik kort overleg heb over eventuele bijzonderheden en materialen meeneem voor mijn eigen collega’s. Vervolgens doe ik wat administratief werk op kantoor, zoals het verwerken van uren en werkopdrachten, en beantwoord ik e-mails. In de middag breng ik een bezoek aan mijn collega’s en voer ik gesprekken met medewerkers. Mijn opdrachtgevers zijn voornamelijk basisscholen en middelbare scholen. Ik heb ook regelmatig gestructureerd overleg met opdrachtgevers.’

Kwaliteit Schoonmaak

Bedrijfscultuur vol groei en ondersteuning

In 2021 kreeg Ewa de kans om haar leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen door een leiderschapscursus en aanvullende trainingen. Daarnaast bezoekt Ewa evenementen zoals de Houten Expo Vakbeurs om te netwerken en innovaties binnen de schoonmaakbranche te ontdekken. “Drost heeft mijn professionele ontwikkeling gestimuleerd door mij de mogelijkheid te bieden een leiderschapscursus te volgen,” legt Ewa uit.

Bedrijfscultuur vol groei en ondersteuning

“Bij Drost zijn er volop kansen voor training en persoonlijke ontwikkeling die individueel besproken kunnen worden. Dankzij de opleidingsmogelijkheden en diverse cursussen die Drost aanbiedt, heb ik zowel persoonlijk als professioneel kunnen groeien. Daarnaast heb ik ingezien dat continue groei en ontwikkeling, zowel op professioneel als persoonlijk gebied, belangrijk zijn voor succes en voldoening in mijn werk,” benadrukt Ewa.

Kom jij ons ook versterken?

We werken in kleine teams en we kennen elkaar. Dit alles draagt bij aan een fijne werksfeer.

Ewa Kowaczek

projectleider
Overzicht vacatures