Meerwegen scholengroep – Farel College

De Meerwegen scholengroep is een scholengroep die onderwijs verzorgt op verschillende middelbare scholen in Amersfoort, Bunschoten en Nijkerk. Wij voeren schoonmaakwerkzaamheden uit bij meerdere scholen bij De Meerwegen scholengroep, waaronder het Farel College in Amersfoort. Rob Baghus, huismeester bij het Farel College, vertelt over de ervaringen met Drost & Zonen. 

Schoonmaakwerkzaamheden in de school

“Drost & Zonen voert in principe alle schoonmaakwerkzaamheden bij ons uit. Ze maken de klaslokalen schoon, de gangen, toiletten, sportzalen en douches. Ze stofzuigen, moppen, poetsen de ramen, noem het maar op. We kennen Drost & Zonen en het personeel al heel wat jaartjes, dus dat is fijn. We zien het personeel dan ook als collega’s en niet als schoonmaakpersoneel. Zo worden ze ook door iedereen op de school benaderd.”

Prettige samenwerking

“Drost & Zonen is een betrouwbaar en laagdrempelig schoonmaakbedrijf. Ze zijn heel makkelijk te bereiken en ze denken met je mee. Ze zijn me zelfs vaak al voor. Als ik iets signaleer, dan hebben ze het al gezien. Vanwege aanbestedingen hebben we in het verleden meerdere schoonmaakbedrijven gehad en zijn blij dat we nu Drost & Zonen weer terug hebben. Het is gewoon een heel fijn bedrijf.”

Drost & Zonen denkt mee

“Het gebeurt wel eens dat bijvoorbeeld een conciërge is vergeten het licht uit te doen. Eén van de schoonmakers van Drost & Zonen woont in de buurt en komt regelmatig langslopen. Als ze dat dan ziet, komt ze nog het licht uitdoen. We hebben ook eens een lekkage gehad in een weekend. Een medewerker van Drost & Zonen meldde dit bij ons en stelde gelijk voor om met de dweilmachine aan het werk te gaan. Ze vragen dan toestemming, maar dat is slechts een formaliteit. We zijn al zo lang klant van Drost & Zonen, dat gaat met wederzijds vertrouwen.” 

Klein en persoonlijk bedrijf 

“Ik zou Drost & Zonen aanbevelen. Je doet er als klant toe. Het is geen groot bedrijf die klanten heeft en die op één grote hoop gooit om het geld binnen te harken. Dat is hier heel anders. Ik ben er blij mee!” 

Lees meer referenties

Schoonmaak midden Nederland
Basisschool De Bron

Basisschool De Bron in Barneveld is een plek waar persoonlijke aandacht, oog voor elkaar en zelfontwikkeling centraal staan. De school gelooft dat elk kind uniek is, met …

Ellies Bomhof

Secretaresse

Lees verder over: Basisschool De Bron
Vacature schoonmaak arnhem velp
Musis & Stadstheater

Musis & Stadstheater is al meer dan 100 jaar het kloppende culturele hart van Arnhem. De sfeervolle oude concertzaal van Musis is al sinds 1874 in gebruik. Het …

Paul Corsten

Huismeester

Lees verder over: Musis & Stadstheater
Schoonmakers Arnhem
Landgoed Oud Zandbergen

Landgoed Oud Zandbergen is gelegen in Huis ter Heide en omringd door bossen. Op het landgoed vindt u een statige, monumentale villa met veel authentieke elementen. Aan …

Heidi Moorman

Beheerder

Lees verder over: Landgoed Oud Zandbergen