”Drost & Zonen voelt als een warm bad”

Sinds oktober vorig jaar werkt Peggy als projectleider bij Drost & Zonen. De eerste maanden bij het bedrijf waren verrassend en verrijkend voor haar. Oorspronkelijk verwachtte ze in een meer traditionele schoonmaakrol te stappen, maar ze werd gevraagd om een rayon te ondersteunen. Een rayon is een gebied dat bestaat uit verschillende panden waar Drost & Zonen schoonmaakdiensten levert. “Het was een verrassing, maar een leuke. Ik geniet van de uitdagingen die deze baan met zich meebrengt,” vertelt ze.

Peggy van Haren

Projectleider

Peggy van Haren

Projectleider

Van zorg en landmacht naar de schoonmaakbranche

In Peggy’s zoektocht naar een nieuwe baan werd ze verrast door onze opvallende website. “De kleuren en de uitleg van de diensten op de site waren echt uitnodigend.” legt ze uit. Haar positieve ervaring met de website leidde tot een sollicitatiegesprek, en niet lang daarna werd ze aangenomen.

Peggy waardeert vooral de afwisseling in haar werk als projectleider. Haar achtergrond in de zorg en haar ervaringen bij de landmacht hebben haar goed voorbereid op een baan waarbij elke dag anders is. Ze waardeert ook de menselijke kant van haar werk en het directe contact met klanten en medewerkers.

Groeien, leren en samenwerken

Bij Drost & Zonen heeft Peggy de kans gekregen om te groeien en te leren. Ze heeft onlangs een cursus projectmanagement afgerond. Een mooie mijlpaal die haar verder heeft geholpen in haar nieuwe rol. “De ondersteuning vanuit het bedrijf is fantastisch. Ik voel me echt gesteund en gewaardeerd,” voegt ze toe.

Eén van de dingen van werken bij Drost & Zonen die Peggy in het bijzonder waardeert, is de toegankelijkheid en behulpzaamheid van haar collega’s. “Het is echt prettig dat je gewoon naar een collega kunt lopen om te vragen hoe zij iets aanpakken, en op die manier verder kunt,” vertelt ze. De openheid en bereidheid om te helpen zijn niet vanzelfsprekend in elke werkomgeving. Bij Drost & Zonen wel. “Het is niet erg om iets twee of drie keer te vragen. Dat heb ik ook gedaan en het heeft mij goed geholpen,” voegt ze toe. ‘’Het voelde echt als een ‘warm bad’ vanaf het moment dat ik binnenkwam.’’

Glasbewassing Binnen

Een ‘typische’ werkweek

Een typische week voor Peggy is er niet. Ze begint de week vaak met het oplossen van urgente problemen zoals ziekteverzuim, maar haar dagen vullen zich snel met een scala aan taken, van het bezoeken van locaties tot het bijwonen van vergaderingen en het uitvoeren van administratieve taken. De vrijheid om haar eigen schema aan te passen, is iets dat ze zeer waardeert.

Peggy kijkt uit naar de toekomst bij Drost & Zonen. Ze is gemotiveerd om door te groeien binnen het bedrijf. “Ik ben blij met waar ik nu ben, maar ik ben ook enthousiast over wat de toekomst kan brengen,” zegt ze.

Kom jij ons ook versterken?

We werken in kleine teams en we kennen elkaar. Dit alles draagt bij aan een fijne werksfeer.

Peggy van Haren

Projectleider
Overzicht vacatures