Waarom een schone gevel van groot belang is

Het uiterlijk van uw gebouw of pand wordt grotendeels gevormd door de gevel. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om de schoonmaak van de gevel uit te besteden. Het kan namelijk voor een slechte eerste indruk zorgen wanneer een klant of bezoeker een vieze en smerige gevel ziet. Gevelreiniging zorgt er bovendien niet alleen voor dat uw gevel er weer prachtig uitziet, maar ook verlengt het de levensduur van uw gebouw of pand. We vertellen u graag meer over het belang van een schone gevel!

Fabiola de Bie

projectleider

Wat is gevelreiniging?
Bij gevelonderhoud verwijderen wij al het vuil van uw gevel. Er zijn verschillende soorten vuil, variërend van lichte tot zware vervuiling. Mos, klimop en algen zijn voorbeelden van lichte vervuiling. Er kan ook sprake zijn van zware vervuiling door bijvoorbeeld graffiti. De meest voorkomende redenen voor gevelreiniging zijn echter natuurlijke factoren zoals (zure) regen en wind. Ook menselijke vervuiling zoals uitlaatgassen leveren een grote bijdrage aan het vuil op gevels. Afhankelijk van de soort vervuiling kiezen wij een geschikte reinigingsmethode. Drost & Zonen heeft 60 jaar aan kennis en expertise in huis om u op een juiste manier te helpen met uw gevelreiniging.

Waarom gevelreiniging?
Uw gevel is het visitekaartje van uw bedrijfspand. Het is dus van groot belang dat deze er keurig uitziet. Maar gevelreiniging verbetert niet alleen de uitstraling van het pand, het draagt ook bij aan een langere levensduur. Weersinvloeden en andere vervuiling kunnen er naar verloop van tijd voor zorgen dat uw pand slijtage en blijvende schade oploopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scheuren in gevels door het uitzetten van mos bij vorst. Door het tijdig reinigen van de gevel kunt u dergelijke schade aan uw pand voorkomen. Op de lange termijn bespaart u zo ook kosten.

Gevelreiniging door Drost & Zonen
Bij Drost & Zonen gaan we voor een milieubewuste aanpak. Wij hebben milieu namelijk erg hoog in het vaandel staan. Dit houdt concreet in dat wij uitsluitend werken met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om te kiezen voor een duurzame coating. Deze zorgt ervoor dat de levensduur van uw gevel verlengd wordt en dat hij langer mooi blijft. Op de lange termijn betekent dit minder kosten omdat er ook minder onderhoud nodig is. Bij Drost & Zonen hebben we drie manieren om uw gevel weer prachtig schoon te maken. Hier leest u meer over onze werkwijze.

Ook uw gevel laten reinigen door Drost & Zonen?
Is uw gevel ook toe aan een goede reinigingsbeurt? Drost & Zonen helpt u graag met een gedegen en milieubewuste onderhoudsbeurt. Zo kunt u weer genieten van uw gebouw of pand. Wij staan voor u klaar!

Ook interessant om te lezen

Schoonmaakkar

Social return bij Drost & Zonen

Wat is social return? Het doel van social return is om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het […]

Lees verder over: Social return bij Drost & Zonen

Wat is er aan de hand in de schoonmaakbranche?

Laten we bij het begin beginnen. In de schoonmaakbranche zijn grote tekorten aan medewerkers. Maar waarom neemt het aantal schoonmakers […]

Lees verder over: Wat is er aan de hand in de schoonmaakbranche?
Vloeronderhoud Machine

Verleng de levensduur van uw vloer

Vloeronderhoud is maatwerk Het onderhoud van een vloer is maatwerk. Wat er nodig is om de vloer in goede staat […]

Lees verder over: Verleng de levensduur van uw vloer