Uw bedrijfspand: een stralend visitekaartje!

Uw bedrijfspand is het eerste wat bezoekers zien. De uitstraling van uw pand heeft een grote impact op de eerste indruk die zij hebben van uw bedrijf. Zorg er daarom voor dat uw bedrijfspand er verzorgd uitziet. Daarbij kunnen glanzende ramen, kozijnen én zonnepanelen niet ontbreken. Drost & Zonen helpt u hier graag bij!

Ewa Kowaczek

projectleider

Professionele glasbewassing voor uw bedrijfspand

Ramen en kozijnen vormen een belangrijk onderdeel van uw gevel, en daarmee van de uitstraling van uw bedrijfspand. Echter worden deze niet altijd even goed bijgehouden. Zeker wanneer deze lastig bereikbaar zijn, door bijvoorbeeld de hoogte. Dat is zonde, want vuil op ramen kan krassen veroorzaken. Daarom is het verstandig om professionele glazenwassers in te huren. Onze glazenwassers maken van uw pand weer een stralend visitekaartje!

Tip: Laat uw zonnepanelen reinigen door onze glazenwassers

Wist u dat het verstandig is om minstens één keer per jaar uw zonnepanelen te reinigen? Misschien denkt u dat vuil op uw zonnepanelen wegspoelt tijdens een regenbui. Echter is dit niet altijd zo. Doordat vogelpoep, fijnstof, zand en ander vuil ophoopt, bereikt minder licht de panelen. Hierdoor neemt het rendement van uw zonnepanelen af. Door regelmatige reiniging verlengt u de levensduur en vergroot u de opbrengst van uw zonnepanelen. Onze glazenwassers helpen u hier graag bij!

U kunt het schoonmaken van uw bedrijfspand met een gerust hart overlaten aan Drost & Zonen. Wij staan voor:

  • Goed opgeleide mensen
  • Korte lijnen
  • Duidelijke afspraken

Wilt u ook streeploze ramen en schone zonnepanelen voor uw bedrijfspand? Onze vakmensen helpen u graag. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Ook interessant om te lezen

Schoonmaakkar

Social return bij Drost & Zonen

Wat is social return? Het doel van social return is om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het […]

Lees verder over: Social return bij Drost & Zonen

Wat is er aan de hand in de schoonmaakbranche?

Laten we bij het begin beginnen. In de schoonmaakbranche zijn grote tekorten aan medewerkers. Maar waarom neemt het aantal schoonmakers […]

Lees verder over: Wat is er aan de hand in de schoonmaakbranche?
Vloeronderhoud Machine

Verleng de levensduur van uw vloer

Vloeronderhoud is maatwerk Het onderhoud van een vloer is maatwerk. Wat er nodig is om de vloer in goede staat […]

Lees verder over: Verleng de levensduur van uw vloer