Het belang van een schone werkplek

Na diverse lockdowns in de afgelopen jaren, mogen we nu weer naar kantoor! Uw kantoor stroomt weer vol met medewerkers en bezoekers. In de afgelopen jaren hebben we geleerd dat hygiëne erg belangrijk is. Drost & Zonen helpt u graag met een frisse start!

Margo Schoenmaker

projectleider

Het belang van een schone werkplek

Een schone werkomgeving is belangrijk voor uw medewerkers. Uw medewerkers brengen waarschijnlijk een groot deel van hun dag door in uw kantoor. Of het nu gaat om een werkplek, vergaderruimte of toiletvoorziening, hygiëne is van groot belang.

Een schone omgeving verhoogt het werkplezier

Een schone en opgeruimde werkomgeving geeft uw medewerkers een goed gevoel. Dit heeft een positieve invloed op de concentratie en prestaties van uw medewerkers. Daarnaast oogt een schone werkomgeving prettig en gastvrij. In een schoon kantoor kunt u met een gerust hart bezoekers ontvangen!

Schoon is duurzaam

Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw vloeren, tafels, stoelen, enzovoort. Hierbij speelt ook regelmatige schoonmaak een rol. Een voorbeeld: zand kan de toplaag van uw vloer beschadigen. Wanneer deze beschadigd is, is vuil lastiger te verwijderen. Hierdoor wordt de levensduur van de vloer verkort. Door goed onderhoud kunt u op termijn dus kosten besparen. Wist u dat wij u ook kunnen helpen met specialistisch vloeronderhoud?

Hygiëne en gezondheid

Goede hygiëne is belangrijk om de verspreiding van ziektes te voorkomen. Daarnaast speelt ook ventilatie een grote rol. Vocht en vuil kunnen door ramen of een ventilatiesysteem worden afgevoerd. Daarnaast voorkomt u onder andere hoofdpijn en vermoeidheid door goed te ventileren. Hierbij is het wel belangrijk dat u ook uw ventilatiesysteem regelmatig reinigt.

Hoe zorgt u voor een schone werkplek?

Met regulier schoonmaakonderhoud bent u al goed op weg om een schone werkplek te creëren. Maar af en toe is er meer nodig, zeker wanneer uw medewerkers flexibele werkplekken hebben. Computerapparatuur vormt vaak een grote bron van bacteriën, virussen en ander vuil.

Wij helpen u ook graag met het reinigen van toetsenborden, muizen en beeldschermen. Dit doen wij met (hulp)middelen die hiervoor speciaal zijn ontwikkeld. Professionele computerreiniging is een kleine investering, vergeleken bij de opbrengsten voor uw medewerkers. Zij werken dagelijks met deze apparatuur verdienen een schone en prettige werkplek.

Professionele schoonmaak in uw kantoor

Bij Drost & Zonen krijgt u altijd een vaste medewerker die het schoonmaakwerk op zich neemt. Al onze medewerkers zijn professioneel opgeleid. Zij denken graag met u mee. Daarnaast heeft u altijd een vast aanspreekpunt bij Drost & Zonen. Zo houden wij de lijnen kort en dat zorgt voor een prettige samenwerking.

Ook interessant om te lezen

Schoonmaakkar

Social return bij Drost & Zonen

Wat is social return? Het doel van social return is om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt weer aan het […]

Lees verder over: Social return bij Drost & Zonen

Wat is er aan de hand in de schoonmaakbranche?

Laten we bij het begin beginnen. In de schoonmaakbranche zijn grote tekorten aan medewerkers. Maar waarom neemt het aantal schoonmakers […]

Lees verder over: Wat is er aan de hand in de schoonmaakbranche?
Vloeronderhoud Machine

Verleng de levensduur van uw vloer

Vloeronderhoud is maatwerk Het onderhoud van een vloer is maatwerk. Wat er nodig is om de vloer in goede staat […]

Lees verder over: Verleng de levensduur van uw vloer