Drost & Zonen: allround schoonmaakbedrijf midden Nederland

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Arnhem, Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort of Ede? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij schoonmaakbedrijf Drost & Zonen zorgen we al 60 jaar voor een frisse en schone werkomgeving bij onze klanten.

Frank van Dijk

directeur

Frank van Dijk

directeur

Schoonmaakbedrijf Drost & Zonen uit Arnhem

Over ons

Drost & Zonen is een schoonmaakbedrijf uit Arnhem met 60 jaar ervaring. Wij maken schoon in kantoren, scholen, kantines, winkels, trappenhuizen en nog veel meer. We verzorgen schoonmaakonderhoud dat aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Wij leveren dus altijd maatwerk. Dit doen we omdat we weten dat we zo efficiënter kunnen werken en u hier zelf meer aan heeft. We werken met kleine teams van mensen die elkaar kennen. Wij geloven namelijk in een persoonlijke aanpak. Hierbij houden we de lijnen kort, werken we flexibel en communiceren open.

Schoonmaak midden Nederland

Diensten

Diensten

Referenties

Referenties

Sectoren

Sectoren

Over ons

Over Drost & Zonen

Ervaren schoonmakers in midden Nederland

Wij hebben meer dan 60 jaar ervaring als schoonmaakbedrijf in Arnhem. Dit uit zich in onze professionele manier van werken. Wij verzorgen schoonmaakonderhoud dat aansluit bij de wensen van uw bedrijf. Niet voor niets vertrouwen bedrijven in allerlei sectoren op onze expertise. Na 60 jaar staat schoonmaakbedrijf Drost & Zonen nog steeds bekend om het persoonlijke karakter, flexibele werkwijze en open communicatie.

Ons werkgebied beperkt zich niet tot de regio Arnhem of eigen provincie. Ook organisaties in Overijssel, Utrecht en Brabant weten ons te vinden. Zo zijn wij ook veel actief in Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en Ede.

Ontmoet de mensen achter Drost & Zonen

 • Frank van Dijk

  directeur
 • Kevin Kersten

  operationeel manager
 • Rob van Gestel

  projectleider
 • Fabiola de Bie

  projectleider
 • Ewa Kowaczek

  projectleider
 • Margo Schoenmaker

  projectleider
 • Germaine van Hengel

  projectleider

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in midden Nederland?

Bent u op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in het midden van Nederland? Wij zijn actief in de buurt van Arnhem, Utrecht, Nieuwegein, Amersfoort en Ede. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Schoonmaak midden nederland