Aanbestedingstraject Drost & Zonen

Een aanbestedingstraject is een proces dat zorgvuldig en stap voor stap moet worden doorlopen. Wanneer u mag gaan aanbesteden, komt het moment om eens goed te gaan kijken naar diverse schoonmaakleveranciers. Op deze pagina vertellen we u graag wat het aanbestedingstraject precies inhoudt, en wat Drost & Zonen daarin voor u kan betekenen.

Wat is een aanbestedingstraject?

Een (Europese) aanbesteding is een traject waarin een opdrachtgever op zoek gaat naar een (schoonmaak) dienstverlener. Het doel hierbij is om een passende partij te vinden die voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. De rol van de aanbesteding hierin is om geïnteresseerde partijen allen een eerlijke kans te bieden om een bepaalde opdracht binnen te slepen. Het is dus een traject dat moet zorgen voor meer eerlijke concurrentievoering en transparante besluitvorming. Binnen dit traject kunt u kiezen voor een overkoepelende partij zoals Drost & Zonen die alle schoonmaakwerkzaamheden op zich neemt. Ook kunt u kiezen voor diverse specialistische partijen met ieder hun eigen vakgebied.

Hoe ziet een aanbestedingstraject eruit?

Wanneer u uw bedrijf aanmeldt voor een (Europees) aanbestedingstraject dient u de wensen van het bedrijf door te geven. Aan de hand hiervan wordt een passende partij gezocht door partijen zoals TenderNed. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden, korte lijnen te hebben of zoekt u juist een partner die erg flexibel en ervaren is? Dit zijn allemaal factoren om rekening mee te houden tijdens een aanbestedingstraject.

Naast deze factoren kijkt men ook naar de grootte en de omzet van een bedrijf. Ook kunt u opgeven of u bijvoorbeeld landelijke dekking nodig heeft of juist voor lokale vestigingen. En hoe belangrijk vindt u de prijs/kwaliteit verhouding? Bent u bereid meer te betalen voor betere dienstverlening? Of moet het zo goedkoop mogelijk voor iets mindere kwaliteit? Allerlei keuzes die u dient te maken bij het kiezen voor een partner.

Drost & Zonen en aanbesteden

Drost & Zonen verzorgd al 60 jaar aanbestedingstrajecten voor diverse bedrijven uit de regio Gelderland, Utrecht en Overijssel. Wij zijn onder meer werkzaam in kantoren, scholen, overheid/gemeentes, winkels en zorginstellingen. Door de jaren heen hebben we inmiddels al heel wat ervaring opgebouwd.

Daarbij hechten we veel waarde aan uw wensen en voorkeuren, hier stemmen wij onze werkzaamheden zorgvuldig op af. Ook werken wij met korte lijnen en staan we bekend om ons persoonlijke karakter, flexibele werkwijze en open communicatie.

Ook uw schoonmaak aanbesteden aan Drost & Zonen?

Wilt u ook een frisse en schone werkomgeving? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. We vertellen u graag meer over onze werkwijze. Ook adviseren wij u graag over schoonmaakvraagstukken en voeren we kwaliteitsmetingen uit. Ons team van vakmensen staat voor u klaar!

Neem contact op

Heeft u een vraag? Wij beantwoorden ze graag.

Delta 50, 6825 MS Arnhem

info@drostenzonen.nl

Tel: 026-3513675

Om contact met ons op te nemen dient u enkele gegevens achter te laten. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt en zal nooit – zonder hier vooraf toestemming voor gevraagd te hebben – gebruikt worden voor reclamedoeleinden, zoals een nieuwsbrief. In onze Privacyverklaring leest u hoe wij met uw gegevens omgaan.

"*" geeft vereiste velden aan

Diensten

Bekijk

Referenties

Bekijk

Sectoren

Bekijk

Over Drost & Zonen

Bekijk